Royality free videoer og billeder


Royality free videoer og billeder

På 2. undervisnings-dag havde vi også et indlæg omkring brugen af illustrationer på sin blog. Der var lidt inspiration både fra underviserne, og nogle af eleverne.
Jeg har nedenfor samlet lidt sammen af video og billed sider hvor man kan hente en hel del materiale fra, oftest kvit og til fri afbenyttelse - det skal dog siges at det ofte lige kan være en ide at læse på den enkelte side om der er specielle krav man skal overholde for at benytte deres materiale.

Vi starter med videoerne

1. Mixkit

Mixkit er et gratis video -websted, der virkelig er gratis. Ingen tilmelding er påkrævet, ingen attribution krævet, ingen vandmærker anvendes, og alle deres high definition-videoer er tilgængelige til kommerciel og ikke-kommerciel brug.
Vælg videoer fra en lang række kategorier og stilarter, herunder forretning, tech, mode, rejser, scenekunst og mere. Hvis det lyder for godt til at være sandt, kan du læse deres licens og vilkår og betingelser her .

2. Pexels

Pexels tilbyder tusinder af gratis videoer fra en lang række kategorier for at hjælpe skabere med at bringe smukke design og produkter til live. Den fantastiske ting ved Pexels er, at det giver dig mulighed for at vælge kvaliteten af ​​dine videoer ved at give download-links til forskellige opløsninger.
Du behøver ikke at abonnere på deres hjemmeside for at downloade videoerne gratis. Du kan dog tilmelde dig gratis for at finde og følge andre folk, der bidrager regelmæssigt til webstedet, samt gemme din download-historik.
Alle videoer på Pexels kan bruges kommercielt og ikke-kommercielt uden brug af vandmærker eller attribution.

3. Videezy

Videezy er et af de største videosamfund i verden og giver brugerne mulighed for at downloade gratis videoer fra deres store samling, af høj kvalitet.
Mange af videoerne er helt gratis at bruge, men nogle kræver, at du opgraderer til Videezy Pro, før du downloader dem. Med Videezy Pro kan du købe kredit til at downloade videoer, der ikke er tilgængelige med den gratis version.
Tjek Videezy- licensen for både deres standardindhold (gratis) og deres betalte premium-indhold. Mens deres premium-indhold kan bruges kommercielt og ikke-kommercielt uden tilskrivning, skal deres standardindhold (gratis) bruges ved at kreditere materialet.

4. Pixabay

Pixabay er et video -sted, der tilbyder over en million helt gratis videoer . For at downloade skal du blot vælge en af ​​deres mange copyright-fri videoer og vælge din foretrukne opløsning
Alle Pixabay-videoer er gratis at bruge både kommercielt og ikke-kommercielt. Der er dog et antal regler, der gælder. Så sørg for at kontrollere Pixabay- licensen, der skitserer, hvordan deres indhold kan og ikke kan bruges.

5. Videvo

Videvo leverer gratis videoer i høj kvalitet til både kommerciel og ikke-kommerciel brug. Dette inkluderer klip på 30 sekunder uden vandmærker, hvor tilskrivning er påkrævet, samt 10-sekunders klip med vandmærker, men ingen påkrævet tilskrivning.
Du kan også opgradere til deres premium-plan, der tilbyder et antal downloads pr. Måned afhængigt af det abonnement man vælger.

6. dareful

Dareful "Ingen gebyrer. Ingen fangst. Ubegrænset downloads." Dette fantastiske gratis video-websted har et stort bibliotek med HD-aktievideoer, der ikke kræver betaling eller tilskrivning og kan bruges både kommercielt og ikke-kommercielt. For at downloade deres videoer skal du abonnere på deres websted.

7. Coverr

Coverr er et helt gratis video -websted, der giver marketingfolk og iværksættere hundreder af videoer i høj kvalitet til alle deres markedsførings- og branding-behov. Uden vandmærker og ingen attribution krævet, er det en fantastisk ressource! Efter download modtager du en ZIP-fil, der indeholder både din video såvel som et JPG-miniaturebillede.

8. Vids liv

Ikke alene har dette video-websted en super-slank grænseflade, men alle deres SD- og HD-videoer er gratis! Alle Life of Vids- videoer er vandmærkefrie og kræver ingen tilskrivning til hverken kommerciel eller ikke-kommerciel brug. At opfordre dem til at blive omtalt opfordres dog - eller du kan også vælge at donere en mængde, du vælger, til deres websted.

9. Vidsplay

Vidsplay har mange kategorier at vælge imellem, og alle deres HD- videoer er gratis. Vidsplay kræver dog, at du krediterer videoer med et link et sted på dit websted eller en anden mediekanal.

10. Mazwai

Mazwai udvælger hver eneste af deres gratis videoer, de leverer, for at sikre det højeste niveau af kvalitet. Deres direkte forhold til kunstnere betyder, at du modtager fantastiske videoer, der er sikre at bruge kommercielt og ikke-kommercielt og er tilgængelige i både standard HD og full HD.
Det er vigtigt at bemærke, at forfatteren af ​​hver video skal krediteres. Det er også dit ansvar at sikre, at du har tilladelse til at bruge musik eller lydeffekter inden for Mazwais videoindhold.

11. Motion Elements

Gør dit indhold hurtigt og let levende med en gratis video fra Motion Elements . Dette sted giver brugerne en række videoer i høj opløsning, der kan bruges både kommercielt og ikke-kommercielt.
Du bliver nødt til at tilmelde dig for at downloade videoer, men det er helt gratis og gør det muligt for dig at få 5 gratis downloads om ugen. Hvis du henviser til en ven, kan du øge dine downloads til 30 pr. Uge.

Og så billederne

1. GRATISOGRAFI

Gratisografi noget andet. De er stolte af at være ”verdens underligste samling af gratis billeder i høj opløsning.” De kan ikke sammenligne med en del andre sidder med hensyn til mængde, men det er ikke deres mål. De er fremragende med at tilbyde gratis fotos, der er unikke og mindre "materielle" end hvad du ser andre steder. Kun de mest "interessante" indlæg af billeder bliver samlet på dette websted.,

2. MORGUEFIL

Dette sted er også noget anderledes. Billederne er ikke det bedste udvalg og ikke så professionelt produceret som på Gratisography. Du finder billeder af tilfældige mennesker og hverdags-genstande. Morguefile er ikke stedet at finde store header-billeder, men hvis du har brug for et simpelt gratis foto af et barn, der børster tænderne, er dette den gratis billedside for dig.

3. PIXABAY

Ligesom deres føromtalte videoer, så har dette sted også en meget stor database med billeder i høj kvalitet. Det er noget mere orienteret mod forretning og marketing end andre billed sider. En stor fordel ved Pixabay er, at de også tilbyder gratis vektorer og illustrationer.

4. STOCKVAULT

Stockvault er en anden stor kilde til gratis fotos , tapeter og endda teksturer. Samlingen er kun cirka halvdelen af ​​størrelsen en end del andre sider, men den har et godt udvalg og har daglige nye tilføjelser. Dette sted har også en god søgemaskine og er velorganiseret til søgning efter kategorier.

5. PEXELS

Man kan ikke lave et indlæg om gratis billeder uden igen - lige som med videoerne - at nævne Pexels . Deres enorme, velorganiserede samling af gratis fotos er et af ​​de bedste udvalg på internettet. Derudover har de jo som nævnt tidligere også gratis videoer! Pexels er go-to billedkilden for mange bloggere.

6. PICJUMBO

Drevet af en 24-årig fotograf, der var træt af at få sine billeder afvist af større billedsider og besluttede sig derfor at oprette sine egne, PicJumbo er nu et blomstrende gratis foto- samfund med et stort udvalg af smukke gratis fotos.

7. PIKWIZARD

Udover at have en enorm samling af unikke billeder tilbyder Pikwizard også en designguide, der giver dig mulighed for at foretage basale redigeringer som at tilføje tekstoverlejringer, før du downloader billedet. Mens det grundlæggende er gratis, har de også en betalt version, hvor der er et fuldt funktionelt online billedredigerings-værktøj.

8. RESHOT

Reshot er mere end en simpel fotosamling, et samfund med en mission. De sigter mod at give nye fotografer en platform til at dele deres kreativitet med dem, der har brug for det. Deres udvalg af kollektioner er omfattende, forbløffende og helt gratis.

Hvad så med brugsrettigheder på gratis billeder?

Næsten alle billeder på disse gratis sider med billeder, har en Creative Commons Zero (CC0) licens. Dette betyder, at du kan kopiere, tilpasse eller distribuere billederne - også til kommercielle formål - uden at kræve forfatterens samtykke.
Læs mere om dette på Creative Commons-webstedet .
Kilder og inspiration til denne blog er hentet fra disse steder - Her & Her
Share:
spacer

No comments:

Post a Comment