Første undervisningsdag

Første undervisnings-dag


Et par ord på hvordan den første undervisnings dag gik.


Der er ingen tvivl om at første dag hvor man skal igang med helt ny læring og projekter, kan være en stor mundfuld. Samtidig kan det være en endnu større udfordring hvis man er næsten 40 elever i klassen. Det er ikke altid det mest optimale lærrings-rum.

Alligevel formåede lærerne at give et ok bud på hvordan vi skal starte vores DEP modul op.
Bl.a. med denne her blog. Vi fik samlet alle vores blogs i et google doc. og vi fik selvfølgelig vist vores fælles undervisnings blog

Der blev holdt flere oplæg i løbet af dagen, og vi elever blev delt ud i grupper, hvor vi skulle diskutere hvad forstår man egentlig ved digital dannelse. Her fik vi som gruppe inspiration og støtte af nogle undervisnings videoer, vi kunne se omkring digital dannelse.

Dagen sluttede med en kort evaluering, hvor det var tydeligt at der var adskillige elever der syntes det havde været en rodet dag. Og det er nok nøgle ordet for hvad fokusset for mig selv også skal være hend over weekenden og frem til næste undervisnings-gang, at få mere styr på alle de filer, powerpoints og ekstra materiale der er lagt ud på KPs intraside.
Share:
spacer

No comments:

Post a Comment